Parts palus Leedu kolleegilt vabandust

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts.
Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts. Foto: Andres Haabu / Postimees

Majandusminister Juhan Parts tõdes, et tema Rail Balticu teemal tehtud sõnavõtus rõhutatud sõna on ebadiplomaatiline ja arusaamatust tekitav, kuid kinnitas «Aktuaalsele kaamerale», et on oma Leedu kolleegilt vabandust palunud.

«Kahetsusväärsel kombel oli minu pika telefonivestluse, mille kõneaineks olid Rail Balticu hetkeseis ja lahendamist vajavad küsimused, tulemuseks blogi sissekanne, mille pahatahtlikkus tekitas ka minule suure pettumuse,» kinnitas Parts ERRi uudisteportaalile.

«Vabandan kindlasti arusaamatuse pärast oma Leedu kolleegi ees,» ütles Parts täna päeval.

Majandusministri sõnul austab ta oma Leedu kolleege väga ning räägib nendega asjad selgeks.

Parts ütles, et on endiselt mures Rail Balticu projekti liiga aeglase teostumise pärast.

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts ütles intervjuus Wall Street Journalile et otsuse jätta Vilnius Rail Balticu trassist kõrvale tegi Leedu eelmine valitsus konstruktiivselt, kuid uue valitsuse all on asjad hakanud muutuma. «Leedu valitsuses on jobud,» ütles Parts. «Kui uus valitsus ametisse sai, lasid nad end mõjutada Leedu Raudteest. Leedu valitsus raiskab aega,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles