Tapa erikooli noored mässu põhjustest: töötajad on meie vastu vägivaldsed

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa erikool.
Tapa erikool. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

«Kui kooli töötajad suhtuvad meisse s*****i, siis suhtume meie samamoodi vastu!» ütleb üks Tapa erikooli poiss vastuseks, miks nad mässama hakkasid.

Ta kirjeldab ka intsidenti, kus kehalise kasvatuse õpetaja on neid löönud, kirjutab Õhtuleht.

«Koolimajas tegime täna uputuse ka!» ütleb üks noormees, kes on väga vihane, et hommikul õpilastele läbiotsimine tehti ja kõik keelatud asjad ära võeti – nagu suitsud ja mobiiltelefonid.

«See on tõesti tõsi, et üks poiss hakkas täna tooliga akent lõhkuma ja direktor võttis talt selle tooli ja pani vastu pead,» kinnitab teine noormees ja ta lisab, et sellist asja juhtub vaid siis, kui direktor ikka tõeliselt kurjaks saab.

«Ma tean, millele poisid vihjavad, need viis väga rasket poissi krutivad teisi poisse üles ja sellepärast see olukord selline ongi,» eitab kooli direktor Ene Kukk kooli töötajate vägivalda noorukite vastu.

«Kord puudub koolis täielikult! Õpilastele on antud liiga suured õigused ja vabadused!» räägib anonüümsust palunud Tapa erikooli töötaja, vihjates, et just direktor oli see, kes korra käest lasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles