Ministeerium: Tapa erikooli mässajad ihkasid tähelepanu

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa erikooli vandaalitsevad õpilased lõhkusid peamiselt ukse- ja aknaklaase.
Tapa erikooli vandaalitsevad õpilased lõhkusid peamiselt ukse- ja aknaklaase. Foto: Andres Pulver / Virumaa Teataja

Politseinikud ajavad Tapa erikoolist jooksu pannud poisse taga iganädalaselt ja viimasel ajal on väljakutsed sagenenud. Haridus- ja teadusministeeriumi hinnangul ihkavad erikoolide mässajad tähelepanu.

Rakvere politseijaoskonna juht Joel Alla ütles intervjuus Kuku raadiole, et korrakaitsjad saavad väljakutseid Tapa erikooli iga nädal.

«Ei möödu nädalat kus erikooli poisid pole koolist jooksus. Ma ei näe sellist võimalust, et see asi selle jutuga täna lõpeks ja elu läheb edasi nii, nagu poleks midagi olnud. Varem oli erikoolis probleeme veidi vähem, viimasel ajal on selliseid väljakutseid väga palju,» ütles Alla.

Haridusministeeriumi üldharidusosakonna asejuhataja Raivo Trummeli sõnul oli Tapa mäss ilmselt seotud eelmistel nädalatel Kaagvere erikoolis toimunud tütarlaste mässuga.

«Paraku nagu elu näitab, siis need seosed on täiesti olemas ja tänapäeva inforuumis liigub info ruttu. Seda tüüpi õpilastele on tähelepanu tähtis. Üks põhjus on saada tähelepanu,» nentis ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles