Kaitsepolitsei pidas Jõhvis kinni plahvatuse korraldamises kahtlustatava

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novembris plahvatas Jõhvis eramaja ees lõhkeseadeldis. Portaali rus.postimees.ee andmetel oli lõhkeseadeldis metallämbris, mille seni kindlaks tegemata isik oli pannud keskealisele Stassi nimelisele mehele kuuluva maja värava juurde.
Novembris plahvatas Jõhvis eramaja ees lõhkeseadeldis. Portaali rus.postimees.ee andmetel oli lõhkeseadeldis metallämbris, mille seni kindlaks tegemata isik oli pannud keskealisele Stassi nimelisele mehele kuuluva maja värava juurde. Foto: Svetlana Loginova

Teisipäeva hommikul pidasid kaitsepolitseiameti töötajad Jõhvis kinni 66-aastase mehe, keda kahtlustatakse plahvatuse tekitamises ja tapmiskatses. Eelmise aasta novembris sai Jõhvis Eha tänaval plahvatuses viga 59-aastane mees.

Kinnipeetud meest kahtlustatakse plahvatuse tekitamises, millega põhjustati oht inimese elule, tervisele ja varale ning mille toimepanemisel kasutati lõhkeseadeldist.

Samuti kahtlustatakse meest lõhkeaine ebaseaduslikus omandamises, valdamises ja kasutamises ning lõhkeseadeldise ebaseaduslikus valmistamises, omandamises, hoidmises ja edasitoimetamises.

Lisaks sellele esitati mehele kahtlustus tapmise katses.

Raske tagajärg jäi saabumata, kuna lõhkeseadeldis plahvatas vaid osaliselt. Kannatanu lubati pärast kohapeal meedikutelt esmaabi saamist kodusele ravile.

Täna võeti kahtlustatav mees kohtu loal uurimise ajaks vahi alla. Kriminaalasja kohtueelset menetlust viib läbi Kaitsepolitseiamet ning menetlust juhib Viru Ringkonnaprokuratuur.

19. novembril plahvatas Jõhvis eramaja ees lõhkeseadeldis. Portaali rus.postimees.ee andmetel oli lõhkeseadeldis metallämbris, mille seni kindlaks tegemata isik oli pannud keskealisele Stassi nimelisele mehele kuuluva maja värava juurde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles