Prantsuse endine esileedi: afäärist kuulda oli kui kõrghoonest alla kukkuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsuse endine esileedi Valerie Trierweiler.
Prantsuse endine esileedi Valerie Trierweiler. Foto: SCANPIX

Prantsuse endise esileedi Valerie Trierweileri sõnul oli tal presidendi afäärist kuuldes tunne, nagu kukuks ta kõrghoonest alla.

«Kui ma sellest teada sain, oli mul tunne, nagu oleks ma pilvelõhkuja otsast alla kukkunud,»sõnas Trierweiler Prantsuse ajakirjale Paris Match, kus ta ise ka ajakirjanikuna töötab.

Usutluses ütles Trierweiler ka, et keeldus kuulujutte seni uskumast, kui nägi kõmuajakirjas Closer fotosid. «Muidugi olin ma kõmu kuulnud, kuid kõigi kohta liiguvad kuulujutud. Ma olen kuuldusi kogu aeg ka enda kohta kuulnud, kuid ma ei pööranud sellistele asjadele lihtsalt tähelepanu,» sõnas ta.

Trierweiler toimetati pärast afääri ilmsikstulekut lühikeseks ajaks haiglasse, kuid värskes intervjuus sõnas kaks korda lahutatud naine, et kriisiperioodi praegu tema elus pole.

«See pole mu elu esimene lahkuminek. See oli lihtsalt kogu meediatähelepanu tõttu vägivaldne,» lisas ta.

Prantsusmaa president Francois Hollande tegi möödunud laupäeval avalduse, kus teatas, et on otsustanud Trierweileriga suhte lõpetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles