Presidendi kantseleile pommiähvarduse teinu oli joobes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendiloss Kadriorus.
Presidendiloss Kadriorus. Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht

Eile õhtul presidendi kantselei hoonele telefonitsi pommiähvarduse tegija oli 25-aastane Tarmo, kes oli ähvarduskõne tegemise ajal alkoholijoobes.

Juba samaks õhtuks oli politseile ähvarduse teinud mehe isik teada ja ta peeti kahtlustatavana Järvamaal kinni. «Tegemist on 25-aastase Tarmoga, kes oli ähvarduse tegemise ajal alkoholijoobes,» sõnas Põhja prokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Tuulik.

Kriminaalmenetlust alustati karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb lõhkeseadeldisega ähvardades toime pandud avaliku korra rasket rikkumist. Sellise kuriteo eest näeb seadus karistusena ette rahalise karistuse või kuni viieaastase vangistuse.

Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel ja seetõttu pole praegu võimalik rohkem detaile juhtunu kohta avaldada, lisas Tuulik.

Eile õhtul kell 20.56 helistas politseisse meesterahvas ning teatas, et Vabariigi Presidendi kantseleis on pomm. Päästjad ja politsei, kes kontrollisid seejärel hoone üle, lõhkekeha ei leidnud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles