Samost kaalub ühinemist mõne erakonnaga

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anvar Samost
Anvar Samost Foto: SCANPIX

Ajakirjanik Anvar Samosti sõnul on ta jõudnud oma mõtetega seisu, kus ta ei saa välistada tulevikus ühinemist mõne erakonnaga ning ta taandab ennast raadiosaadete juhtimisest rahvusringhäälingus.

Samost kirjutas oma Facebooki lehel, et pärast saates «Olukorrast riigis» algatatud allkirjade kogumise kampaaniat peaminister Andrus Ansipi Sotši sõidu vastu on ajakirjanikud küsinud talt, kas ta astub mõnda erakonda.

«Ma ei saa salata, et see kiusatus on olemas ning viimastel päevadel on see süvenenud. Olen jõudnud oma mõtetega seisu, kus ma ütlen, et enam ei saa välistada, et ma tulevikus liitun mõne erakonnaga. Rõhutan, et täna ma seda teinud pole. Olgu mul selles osas oma mõtlemisaeg,» märkis Samost.

Ta nentis, et pühapäeval saatest «Olukorrast Riigis» välja arenenud idee koguda allkirju peaminister Andrus Ansipi sõidu vastu Sotši, on vaid paari päeva jooksul kasvanud uskumatult suureks ning ta on saanud tagasisidet igast suunast. See näitab Samosti sõnul, et mõned väärtused on tähtsad.

«Kuid seni, kuni plaanid lõpuni selgeks saan, taandan ma ennast raadiosaadete juhtimisest ERR-is. See on oluline mulle endale, sest saan nii paremini jätkata debatti käima läinud teemal, kuid teisalt on see hea ka teemale endale, sest seda ei sega minu isiklik küsimus,» kirjutas Samost.

Samost ütles Postimehele, et tal pole oma Facebooki postitusele praegu midagi lisada ning ta tõepoolest alles mõtleb, mida edasi teha. Samost ei avalikustanud, millise erakonnaga ühinemist ta kaalub.

Anvar Samost lahkus mullu novembris ASi Postimees juhataja ja vastutava peatoimetaja kohalt, tuues põhjuseks enda ja ettevõtte nõukogu erineva nägemuse organisatsiooni arendamisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles