Venekeelse Postimehe ülesehitaja

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktoria Korpan
Viktoria Korpan Foto: Toomas Huik

Venekeelse Postimehe ülesehitamise eest presidendilt Valgetähe teenetemärgi saanud Viktoria Korpan ütles, et teda valdasid uudist kuuldes üllatus ja kohmetus.

«Autasu pälvida oli väga ootamatu,» ütles senine ajakirjanik Korpan, kes asus hiljuti tööle politsei- ja piirivalveametisse. «Sel aastal on nimekirjas mitmeid inimesi, keda ma väga austan. Näiteks Krista Kerge Tallinna Ülikoolist on olnud mu õppejõud. Tiina Reinart, Neeme Raud, Urmo Kübar. Ja väga suur heameel on mul ka uute kolleegide üle: näiteks politseikapten Toomas Lõhmuse ning politsei- ja piirivalveameti analüüsibüroo juhi Marilis Sepa üle,» loetles Korpan.

«Tänutunne on suur, et olen selliste inimestega ühes nimekirjas. Ma väga tänan,» ütles ta. Korpan lisas, et tänab ja tervitab kõiki oma Postimehe kolleege. «Ilma Postimeheta poleks ma teenetemärki saanud,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles