IRL kuulutas aasta tegijaks Lagle Pareki

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lagle Parek IRLi suurkogul.
Lagle Parek IRLi suurkogul. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Laupäeval toimunud Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) suurkogul kuulutati IRLi Aasta Tegijaks 2013 pikaaegne IRLi liige ja IRLi eelkäija Eesti Rahvusliku Sõltumatuse partei (ERSP) esimene esimees Lagle Parek.

IRLi esimees Urmas Reinsalu ütles, et möödunud aastal tähistasime ERSP 25. aastapäeva ja Lagle Parek on ka täna veendunud kodanikuühiskonna eest seisja.»

«Tänane vaba Eesti on ERSP aadete nägu. Lagle ja tema kaaslaste tegevus ERSP asutamisel märkis seda, et Eestis tekkis taas julgus sõnastada rahva poliitilised sihid. Soovin tänada Laglet ja teisi ERSP asutajaliikmeid selle eest, et Eesti riik ja Eesti kodakondsus taastati just järjepidevuse alusel,» vahendas erakonna pressiesindaja IRLi esimehe Urmas Reinsalu sõnu.

Laupäeval anti välja ka IRLi kuldmärgid panuse eest erakonna arengusse. Kuldmärgid pälvisid Priit Sibul, Kert Karus, Alar Karu, Kurmet Müürsepp, Georg Linkov, Heiki Hepner,Trivimi Velliste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles