Liikluses eile üks hukkunu ja 10 vigastatut

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kunnar Rüsülainen / Valgamaalane

Eile juhtus üle Eesti viis liiklusõnnetust, kus hukkus üks ja sai viga 10 inimest.

Kolmel korral sõitsid vastu puud. Põlvamaal hukkus sellises avariis noormees ja kaasreisija viidi haiglasse, Harjumaal viidi ühest puule otsa kihutanud autost haiglasse neli ja teisest kaks noort.

Üks teelt väljasõit oli ka kella 13.50 ajal Jõgevamaal Jõgeva vallas Tartu-Jõgeva-Aravete maantee 51. kilomeetril, kus Tartu suunas liikunud sõiduauto Renault Megane Scenic, mida juhtis 65-aastane Nils, sõitis valesti valitud sõidukiiruse tõttu teelt välja ja rullus üle katuse. Juht ja kõrvalistujana sõidukis viibinud 67-aastane Susan toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Kella 18.39 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas E. Vilde tee 121a juures, kus õuealal liikunud sõiduauto Honda Civic, mida juhtis 19-aastane Rasmus, sõitis otsa teele seisma jäänud jalakäijale. 18-aastane Sandra-Alice toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Purjus juhte tabati eile liiklusest 25 ja kätte saadi ka üks narkojoobes autojuht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles