Pakistani sadamalinnas sai tulistamises surma kaheksa inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karachi tulistamises hukkunu sugulane kiirabiautos
Karachi tulistamises hukkunu sugulane kiirabiautos Foto: SCANPIX

Pakistani lõunaosas Karachi sadamalinnas avasid relvastatud mehed pühapäeval valimatult tule rahvahulga pihta, surma sai kaheksa ja haavata vähemalt 12 inimest, teatasid politsei ja meedikud.

Kiirabiarstide sõnul oli tapetute seas ka kaheksa-aastane tüdruk.

Rünnak leidis aset Baldia vaeses linnajaos, kus tosinad inimesed ootasid järjekorras, et pääseda kohaliku ravitseja juurde.

«Kuus relvastatud meest kihutasid mootorratastega kohale, tormasid hoonesse ja hakkasid inimesi tapma,» kirjeldas politsei vanemametnik Irfan Baloch.

Haavata sai ka ravitseja Pir Meharban Shah, kes kinnitas, et ta polnud enne rünnakut ähvardusi saanud.

Ükski rühmitus pole esialgu rünnaku eest vastutust võtnud.Pakistani edelaosas Belutšistani provintsis tungisid relvastatud isikud ööl vastu pühapäeva valitsusmeelse hõimuvanema majja ning lasid maha nii tema kui kaheksa perekonnaliiget. Provintsi siseminister Sarfaraz Bugti ütles, et koos Dera Bugti piirkonna hõimuvanema Gazeen Khan Bugtiga tapeti kolm naist, kolm last ja kaks meest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles