Noored juhid põrutasid teelt välja

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii.
Avarii. Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Pühapäeval registreeriti Eestis kolm vigastatutega lõppenud liiklusõnnetust, mille puhul oli noortel juhtidel raskusi teel püsimisega, teatas Politsei- ja piirivalveamet.

Pühapäeval kella 02.37 ajal toimus liiklusõnnetus Elva linnas Konguta tee 2a juures, kus sõiduauto Mercedes-Benz sõitis lauges vasakkurvis teelt välja kraavi ning vastu aeda. Sõiduautos viibinud 24-aastane Kärt, 23-aastane Maigi, 20-aastane Kaarel, 20-aastane Kristjan ja 19-aastane Kevin toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi. Sõiduki juht on kindlakstegemisel.

Kella 04.45 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Paldiski maantee 74c juures, BMW 323i, mida juhtis 27-aastane Roman, kaotas juhitavuse ning sõitis teelt välja vastu reklaamtahvli posti. Sündmuskohalt toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse kaasreisijana sõidukis viibinud 26-aastane Ilmar.

Kella 06.20 ajal toimus liiklusõnnetus Ida-Virumaal Narva-Narva-Jõesuu-Hiiemetsa maantee 22. kilomeetril, kus sõiduauto Mercedes-Benz C180, sõitis valesti valitud sõidukiiruse tõttu teelt välja. Sündmuskohalt toimetati Narva Haiglasse 24-aastane Aleksei. Sündmuskohalt põgenenud autojuht on kindlakstegemisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles