Liikluses sai viga kolm auto alla jäänud jalakäijat

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetus juhtus ülekäigurajal ees. Foto on illustratiivne.
Õnnetus juhtus ülekäigurajal ees. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti eri paigus jäi eile auto alla kolm jalakäijat, kes kõik toimetati vigastatuna haiglasse.

Politsei- ja piirivalveameti korrapidaja teatel toimus esimene liiklusõnnetus kella 9.50 paiku Tallinnas Pärnu maantee ja Alevi tänava ristmikul, kus 57-aastane Ülle sai reguleerimata ülekäigurajal löögi mööda Alevi tänavat liikunud sõiduautolt Opel Astra, mille roolis oli 42-aastane Ain. Viga saanud jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kell 12.16 juhtus liiklusõnnetus Tartus Võru ja Aardla tänava valgusfooriga reguleeritud ristmikul, kus teed ületanud 18-aastane Helen sai löögi Ford Focuselt, mida juhtis 29-aastane Mergit. Jalakäija viidi Tartu Ülikooli Kliinikumi. Õnnetust pealt näinud inimestel palub politsei helistada avariiteenistuse numbril 730 8814 või politsei lühinumbril 110.

Kella 18.10 ajal jäi jalakäija auto alla Pärnus Karja ja Hõbeda tänava ristmikul, kus 32-aastane Marge sõitis Jeep Crand Cherokeega esialgsetel andmetel otsa teed ületanud 72-aastasele Ehale. Kannatada saanud jalakäija toimetati Pärnu haiglasse. Politsei palub kõigil, kel on õnnetuse kohta infot, endast teada anda politsei lühinumbril 110 või telefonil 444 6537.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles