Järelkustutustööd Kouvola koolis kestsid hommikuni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kouvola ühisgümnaasium, mis asub aadressil Salpausselänkatu 36.
Kouvola ühisgümnaasium, mis asub aadressil Salpausselänkatu 36. Foto: www.kouvola.fi

Kouvola ühisgümnaasiumi järelkustutustööd kestsid hommikuni, nüüd ootab ees tuleõnnetuse põhjuste väljaselgitamine.

Õnnetuste uurimiskeskus, politsei ja tuletõrje alustavad töid pärast valgenemist, kirjutab Helsingin Sanomate võrguväljaanne.

Linnajuhid korraldavad kell 10 õpilastele ja koolitöötajatele koosoleku, kus räägitakse üksikasju õppetegevuse edasisest jätkumisest. Lisaks jagatakse laiali koolimajja jäänud asju.

Tuletõrjedepoo teatel toodi hoonest välja terveks jäänud riideid, kotte, telefone ja võtmeid.

Päästeamet sai teate koolimajas puhkenud tulekahjust eile kell 11.50. Hoones oli sel ajal 500-600 inimest, kuid kõik suudeti evakueerida.

Kõige töörohkeimal ajal kustutas hoonet 20 tuletõrjebrigaadi.

Tuletõrje valvekorrapidaja Pekka Nupponen rääkis rahvusringhäälingule YLE, et kustutustööde ajal ei selgunud kust kahjutuli täpselt alguse sai. «Koolimaja sai väga tõsiselt kahjustada, minu isikliku arvamuse järgi pole seda taastada võimalik,» rääkis ta.

Nupponen rõhutas, et kõrvalised isikud koolimaja juurde ei pääse. Koolis viiakse läbi uuringuid ja lisaks on seal eluohtlik liikuda, kuna näiteks seintelt võib krohvitükke alla pudeneda, lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles