Himaalaja vallutanud ekspeditsioon jõuab täna pärastlõunal koju

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cho Oyu
Cho Oyu Foto: Himaalaja 2010 meeskond

Tele2 Himaalaja ekspeditsiooni Facebooki kodulehe teatel on Cho Oyu mäetipu vallutanud mehi koju oodata pühapäeval lõuna paiku, kõik kaasaelajad on oodatud ekspeditsiooni Tallinna lennujaamas tervitama.

«Mehed võtsid tipu ära! Ekspeditsioon tuleb tagasi Eestisse pühapäeval. Praegu kehtivad piletid on poistel 30.05 kell 14.50 Helsingist saabuvale lennule. Plaanime kõik selleks ajaks lennujaama minna,» vahendas ekspeditsiooni liikme Peep Kala sõnu www.facebook.com/tele2himaalaja.

Ekspeditsiooni suurtoetaja Tele2 turundusdirektori Kristjan Seema rõõmustas eestlaste õnnestumise ja kokkuhoidmise üle. «Tele2 avas Facebookis ekspeditsiooni kodulehe, et kõik huvilised saaksid Eesti alpinistide teekonnale vahetult kaasa elada. Et konto kogus kiiresti ligi 5000 fänni, on hea näide sellest, kuivõrd palju Himaalaja vallutamine tõepoolest inimestele korda läheb. Täname ekspeditsiooniliikmeid teekonda ette võtmast ja rõõmustame koos ligi viie tuhande Facebooki fänniga ja kõigi eestimaalastega eduka ekspeditsiooni üle,» lausus Seema.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles