Atonen: Kallase ja Ansipi vangerdus võib aset leida umbes kuu aja pärast

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Atonen.
Meelis Atonen. Foto: Mihkel Maripuu

Peaminister Andrus Ansip ja Euroopa komisjoni transpordivolinik Siim Kallas võivad ametikohad vahetada lähema kuu jooksul, peab võimalikuks endine riigikogu liige Meelis Atonen Reformierakonnast.

Kui Kallas lõpetab voliniku töö enne ametliku tähtaja lõppu, siis ettepaneku nimetada Brüsselisse uus volinik Eestist teeb peaminister, vahendas ERR Uudised «Ringvaadet».

«Kui valitsus otsustab (saata) Andrus Ansipi, siis ma arvan, et Euroopa Komisjonis tema tasemel poliitik, tema kogemuste ja tagapõhjaga poliitik kindlasti saab ka heakskiidu,» rääkis Atonen, lisades, et seda, kas selline plaan täide viiakse, näitab elu.

Saatekülaline ei usu, et sellised muudatused näitaksid vajadust koalitsiooni muutmise järele. «Ma arvan, et Reformierakonnal ja IRLil ei ole mingit põhjust enne valimisi üksteisega koostööd üles öelda, sest kõik teised vangerdused ei klapi kokku.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles