Alar Sikk: mägede pahupool on mu ettevaatlikuks teinud

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lennujaamas said kõik Himaalaja ekspeditsiooni eestlastest liikmed taas kokku: Andras Kaasik, Tanel Tuuleveski, Alar Sikk, Peep Kala, Allan Valge.
Tallinna lennujaamas said kõik Himaalaja ekspeditsiooni eestlastest liikmed taas kokku: Andras Kaasik, Tanel Tuuleveski, Alar Sikk, Peep Kala, Allan Valge. Foto: Priit Simson

Täna lennujaama kaaslasi tervitama tulnud mägironijal Alar Sikul mäevallutamise katkestamine hinge kriipima ei jäänud, kuid ta tunnistas, et mägede pahupool on ta ettevaatlikuks teinud.

Alar Sikk ütles, et tavaliselt lähebki tippu see, kes kunagi ei ole mägedes käinud, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«Enda veaks loeksin ehk seda, et ma olen liiga ettevaatlik. Olen mägede pahupoolt näinud ja ma tean väga hästi, mismoodi ühel sekundil võib kõik ära keerata.»

Täna päeval jõudsid koju Eesti-Leedu Himaalaja ekspeditsiooni liikmed Tanel Tuuleveski ja Allan Valge, kes koos Saulius Viliusega 22. mai hommikul Himaalaja mäestiku 8201 meetri kõrguse Cho Oyu tippu tõusid.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles