Austraalia politsei ei leidnud nelja-aastase Soome juurtega tüdruku surma põhjust

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austraalia politsei ei leidnud nelja-aastase Soome juurtega tüdruku surma põhjust
Austraalia politsei ei leidnud nelja-aastase Soome juurtega tüdruku surma põhjust Foto: SCANPIX

Austraalia politsei ei ole seni suutnud lahendada, mis juhtus nelja-aastase Soome juurtega Eeva Döhrendali ja ta isa, 35-aastase Greg Hutchingsiga.

Eeva ja ta isa olid kadunud kolm nädalat, enne kui politsei nende laibad selle aasta jaanuaris Pottsville`i rannalt leidis, edastab iltasanomat.fi.

Jäänustele tehti lahkamine, kuid kuna need olid väga halvas seisukorras, siis oli raske kindlaks teha, mille tõttu nad surid.

«Me ei saanud surma põhjust kindlaks teha, kuna jäänused olid juba väga lagunenud. Kasutame surma põhjuse avastamiseks teisi meetodeid,» selgitas kriminaalpolitseinik Stuart Wilkins.

Pottsville´i politsei ei välista, et tegemist võis olla juhtumiga, milles isa tappis tütre ja siis enda.

Politsei annab nende surnukehad veel sel kuul perekonnale.

Eeva ja ta isa kadusid 11. jaanuaril. Lapse ema on Soome päritolu, kuid ta läks lapse isast Greg Hutchingsist lahku. Naine elab ikka Austraalias.

Hutchingsi perekond kahtlustas, et ema plaanis koos lapsega Austraaliast lahkuda ja isa ei soovinud seda. Selle tõttu röövis mees lapse.

Eeva ema kinnitas, et ta ei plaani Austraaliast lahkuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles