Piltuudis: Ilves sai kätte maksumaksja sõbra tiitli

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves sai täna Kadriorus kätte maksumaksja sõbra tiitli.
President Toomas Hendrik Ilves sai täna Kadriorus kätte maksumaksja sõbra tiitli. Foto: Jelena Rudi / VPK

President Toomas Hendrik Ilves sai täna Kadriorus kätte maksumaksja sõbra tiitli.

Eesti Maksumaksjate Liit kuulutab igal aastal välja maksumaksja sõbra ja vaenlase tiitlid, tänavu sai maksumaksja sõbra tiitli president Toomas Hendrik Ilves, vahendas presidendi kantselei pressiesindaja.

President Ilves rõhutas, et maksusüsteem peab olema selge ja arusaadav. «Sama loogiline on riigi kohus võidelda maksupettustega. Ent maksusüsteemi muudatused peavad olema põhiseadusega kooskõlas ja selgelt täitma oma eesmärki,» leidis riigipea.

Eesti Maksumaksjate Liit tunnustas presidendi otsust jätta välja kuulutamata riigikogus vastu võetud käibemaksuseaduse muutmise seadus, mis oleks pannud ettevõtjatele kohustuse hakata esitama käibedeklaratsiooni lisas detailset infot oma tehingute kohta.

Tiitli andsid presidendi kantseleis täna riigipeale üle liidu esindajad Martin Huberg, Ivo Raudjärv, Ille Paltser ja Eva Paltser.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles