Naabreid häirinud mees peab veetma 10 päeva arestimajas

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Kohus saatis täna kümneks päevaks arestimajja noore mehe, kelle korteris toimunud peod on rikkunud korduvalt naabrite rahu.

Viimase rikkumise pani 21-aastane mees toime reede õhtul, kui tema Lääne-Virumaal Väike-Maarjas asuvasse korterisse kogunenud noortekamp häiris muusika kuulamise ja lärmamisega naabreid. Kui olukord muutus väljakannatamatuks, pöördus üks naabritest korteriomaniku poole palvega muusika vaiksemaks keerata, vastuseks öeldi aga, et öörahu pole veel käes, teatas Ida prefektuuri pressiesindaja.

Kui sündmuskohale kutsuti politsei, lasid noored korterist jalga. Mõnd aega kestnud vaikust polnud siiski kauaks, sest pärast südaööd pöördus seltskond korterisse tagasi ja pidu jätkus. Korteriomaniku sõnul ei kuulanud ööbima jäänud külalised ka tema enda sõna.

Politsei alustas mehe suhtes väärteomenetlust avaliku korra rikkumise paragrahvi järgi. Täna rahuldas kohus politsei taotluse ning määras mehele karistuseks kümme päeva aresti, sest trahvid on ta jätnud varasemate samalaadsete rikkumiste eest tasumata. Mees viidi arestikambrisse otse kohtumajast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles