Sarmet osutus Rahvaliidu kampaaniajuhiks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarvo Sarmet
Tarvo Sarmet Foto: SCANPIX

Nagu selgus, et saa Tarvo Sarmet palka mitte erakonna peasekretärina, vaid hoopis kampaaniajuhina ning tema palganumber oli uuele juhatusele jahmatuseks.

Rahvaliidu pressiesindaja Monika Kuzmina kinnitusel on Tarvo Sarmet töölepingu kohaselt ametis kui kampaaniajuht, Karel Rüütli sõnul on Sarmet aga hoopis erakonna tegevjuht. 2008. aasta detsembris aga kinnitas Rahvaliidu juhatus Sarmeti erakonna peasekretäriks, seega jääb segaseks, millist ametit Sarmet siis Rahvaliidus tegelikult peab.

Rüütli sõnul ongi erakonna peasekretär tööülesannete järgi sisuliselt tegevjuht, kes Rahvaliidu põhikirja kohaselt korraldab finants-, majanduslikku ja muud organisatsioonilist tegevust. Rüütli kinnitusel sai see Sarmetiga kokku lepitud. Kuna töölepingu sisu on konfidentsiaalne, siis ei saanud Rüütli selle täpsemaid tingimusi avalikustada.

Kuzmina ei osanud öelda, kas ja millisel ametikohal erakonna uus juhatus Sarmetit edaspidi näha soovib. Samas tõdes ta, et Sarmeti palganumbri suurus osutus juhatuse uutele liikmetele ebameeldivaks üllatuseks. Milline see palganumber täpsemalt on, Kuzmina ei avaldanud.

Tema sõnul seondub Sarmetiga palju ning tõsiseid küsimusi, kuid Sarmet ise läks puhkusele ning saabub tagasi alles juuni keskpaigas. Kuzmina sõnul ei ole eetiline Sarmetiga seonduvaid kahtlustusi tema seljataga meediaga jagada, seetõttu ta nende sisu ei täpsustanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles