8 mehetüüpi, keda boikoteerida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees hoiab sind oma sõprade eest saladuses?
Mees hoiab sind oma sõprade eest saladuses? Foto: SCANPIX

Mõned suured iseloomuvead teevad mehed naistele ebaratsionaalselt vastupandamatuks.

Paraku tähendavad sellised pahad poisid peaaegu alati raisatud aega ja murtud südant, vahendab Yahoo! Shine.

Kaheksa mehetüüpi, keda vältida

1. Härra Liiga-Kiire-Et-Helistada

Isegi väga nõudlikel ametikohtadel mehed, näiteks arstid, advokaadid, suudavad leida iga päev kas või minuti aega, et sulle helistada. Kui tal pole sinu jaoks aega, ei pea ka sinul tema jaoks aega olema.

2. Härra Klaas Pooltühi

Alguses võivad sind tõmmata tema sügavad mõtted, kuid pidev negatiivsus on laisa mehe intellekt. Tõeliselt arukas kutt üritab leida võimalusi, et muuta helgemaks sinu, enda ja võibolla ka kõigi teiste elusid.

3. Härra Isekas Voodis

Kõik keeled loodi võrdselt ja põhjusega! Me ei viskaks iial armast meest küpsiste söömise pärast voodist välja. Kuid mittesöömise? See on juba teine asi...

4. Härra Boss

Kui kutt mõtleb välja hea idee sinu karjääri jaoks, suurepärane. Kui kutt ütleb täpselt, mida sa kandma peaksid, milliste sõpradega kohtuda võid ja kuidas asjad külmkapis paigutatud peaksid olema - see on kontrollimine. Ole iseenda ülemus ja saada bossina käituv mees kedagi teist kamandama.

5. Härra Liiga-Hea-Et-Pakiveini-Juua

Kui kutt veedab suurema osa ajast mõeldes oma riietele ja autole, mitte sellele, kuidas sinuga pidžaama väel keset tänavat tantsida, on aeg nägemist öelda.

6. Härra Hoiab-Sind-Saladuses

Kui pärast mõistlikku hulka kohtinguid ei tutvusta ta sind oma perekonnale ja sõpradele, on sul tõsine probleem. Kellega sa tegelikult olema peaksid? Sellega, kes tahab sinuga kogu maailma ees eputada!

7. Härra Peeter Paan

Maagiline poiss, kes kunagi suureks ei saa! Hingelt noor olemine on suurepärne, kuid seda on ka oma elektriarve maksmine. Tee kindlaks, et sinu ülilõbus kallim suudab taluda kõiki elutorme.

8. Härra Kellestki-Teisest-Lahku-Minemas

Ta ei kavatse tegelikult sellest naisest lahku minna, kui ta pole seda juba teinud. Kui ta sulle tõesti meeldib, ütle talle, et helistad täpselt kuu aega pärast seda, kui ta on ametlikult vallaliseks saanud. Kui sinust saab teine naine, ei lõpeta ta oma põhidaamiga kunagi suhteid ning ei pruugi sind tulevikus kunagi austada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles