Kaja Kallas: imetlen Samosti enesekindlust

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Kallas
Kaja Kallas Foto: Peeter Langovits

Reformierakondlane Kaja Kallas avaldas imetlust täna IRLiga liitumisest ja europarlamenti kandideerimisest teatanud Anvar Samosti ambitsiooni suhtes saada valimistel mitukümmend tuhat häält.

«Imetlen meeste enesekindlust. Mulle tundub paar tuhat häält saada suhteliselt keeruline ülesanne,» kirjutas Kallas Twitteris.

«Ühest küljest loomulikult, kui sa oled uus värske nägu, võib see mõnes mõttes lihtsam olla, aga teisest küljest on ka keerulisem kõikide valijate teadvusesse pääseda,» täpsustas ta Postimehele.

«Kui võtta ikkagi numbriliselt, siis paarkümmend tuhat häält on väga suur number, see ei ole nii, et need, keda ma tunnen. See on suur töö, aga enesekindlust ja usku enesesse peab ka olema,» arvas Kallas.

Samosti eduvõimalusi europarlamendi valimistel ta ennustada ei soovinud. «Ei oska hinnata, ma olen üldiselt väga kehv poliittehnoloog ja olen ka enda häältega alati väga mööda pannud,» põhjendas ta.

Europarlamendi kohtade jagunemise kohta arvas Kallas aga, et Reformierakond saab seekordsetel valimistel neid vähemalt kaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles