Reinsalu: ootame Reformierakonna edasisi samme

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseminister Urmas Reinsalu.
Kaitseminister Urmas Reinsalu. Foto: Liis Treimann

IRLi esimees ja kaitseminister Urmas Reinsalu tunnustas Andrus Ansipit pikaaegse valitsusjuhtimise eest ning ütles, et IRL ootab nüüd Reformierakonna edasisi samme.

«Me oleme Reformierakonnaga allkirjastanud koalitsioonileppe neljaks aastaks. Sellest lähtuvalt ootame edasisi samme oma partneri poolt,» sõnas Reinsalu.

«Kindlasti ei tohi põhiseaduslikust sündmuste loogikast ette tõtata. Kahe mehe kokkulepe pole kindlasti alus, kuidas Eesti riiki juhitakse. Läbida tuleb põhiseaduslik protseduur ja sellest pole mõtet ette tõtata.»

Reinsalu tunnustas Ansipit peaministrina tehtud töö, mis tema sõnul on olnud katsumusi täis rännak. Katsumuste seas tõi ta välja Euroopa finantskriisi ja pronksöö. «See valitsus on suutnud maailmavaatest lähtuvalt ka tähtsaid otsuseid teha nagu hariduse ümberkorraldamine ja eurole üleminek,» lisas kaitseminister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles