Postimees teeb otseülekande Jan Uuspõllu monoetendusest «Miks mina?»

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monoteatri etendus "Miks mina?"
Monoteatri etendus "Miks mina?" Foto: Monoteater

Laupäeval, 1. märtsil astub Jan Uuspõld viimast korda publiku ette ülimenuka stand-up etendusega «Miks mina?», mida saab vaadata Postimehe veebikeskkonnas.

«Striimingülekanne on suurepärane võimalus publikule, kes seekord teatrisaalidesse ei mahtunud või oma piletiostuga hiljaks jäid. Samuti annab see asendamatu võimaluse Eestist eemal elavatele inimestele saada osa kodumaal toimuvast meelelahutusest,» rääkis Jan Uuspõld. 

1. märtsi otseülekanne algab kell 19:00 ja selle otselink asub aadressil monoteater.postimees.ee.

Monoteater soovitab veebipileti osta ja ühenduse luua hiljemalt 5 minutit enne ülekande algust, et minimeerida võimalikke häiretest põhjustatud viivitusi. Pilet ülekandele maksab 5 eurot.

Ülekande tehniliste lahenduste eest vastutab Mind Media. Küsimuste ja probleemide korral pakub abi kasutajatugi aadressil support@mind.ee.

1. märtsi etendus «Miks mina?» on viimane sellel kevadel. Järgmisel korral näeb Jan Uuspõldu Monoteatri laval alles selle aasta juulis, mil antakse Monoteatri suveturnee avalöök ning lavale jõuab Monoteatri esimene stereo stand-up etendus. Siis tuleb Uuspõld lavale koos Piret Kaldaga.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles