Rull: karta on, et Reform võidab ka järgmised valimised

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakond valmistub koalitsioonikõnelusteks.
Reformierakond valmistub koalitsioonikõnelusteks. Foto: Karikatuur: Urmas Nemvalts

Suhtekorraldaja Ivo Rull tunnistas, et Reformierakond on praegustes poliitvangerdustes käitunud väga nutikalt ning võib jällegi võita riigikogu valimised.

«Reformierakonna poolt on praegune käitumine tüüpiline särgivahetamise poliitika, nad on seda varem teinud ja teevad seda nüüd jälle,» nentis Rull TV3 saates «Kolmeraudne».

«Ning kui valijad 2015. aastal ei sekku ja Reformierakonda opositsiooni ei toimeta, siis nad teevad seda veel ja veel,» uskus Rull.

«Reformierakond on olnud neetult nutikas oma poliitvangerdustes ning karta on, et nad võidavad järgmised valimised jälle,» sõnas ta.

«Reformierakond on varsti olnud 15 aastat järjest võimul, nad on selle saavutanud kogu aeg enne valimisi partnereid ära visates, nii et kogu süü jääb sellele partnerile,» leidis ka keskerakondlane Kadri Simson.

«Siim Kallas peab tooma 2015. aastal Reformierakonnale hea valimistulemuse, muud sõnumit väga selle valitsuse moodustamise põhjenduseks pole kõlama jäänud,» rõhutas Simson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles