Politsei avastas autost suures koguses salasuitsu

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salasigaretid.
Salasigaretid. Foto: Maksu- ja tolliamet

Reede varahommikul kontrollisid Jõhvi politseinikud Kohtla vallas väidetavalt kütusevargustega seotud sõiduautot,  leidsid masinast aga 10 000 naaberriigi maksumärkidega salasigaretti.

Jõhvi politseinikud said teate, et Kohtla vallas ühe logistikakeskuse lähedusse oli pargitud kahtlane sõiduauto Opel. Kuna piirkonnas on sagedased kütusevargused veoautodest, siis palus turvafirma auto ja juhi kontrollimisel abi.

Sõiduauto kontrollimisel leidsid politseinikud kilekoti, milles oli Venemaa maksumärkidega 500 Winston sigaretipakki. Samuti leiti autost valge pulbriga minigripp kotike.

«See on viimase aja üks suuremaid koguseid salasuitsu, mis on just sõiduautost avastatud. Mis asjaoludel mees öisel ajal piirkonnas toimetas või kust suitsud pärit on, selgub alles väärteomenetluse käigus,» ütles Jõhvi politseijaoskonna juht Urmas Sibrits.

Samuti selgub ekspertiisi käigus roolis olnud 26-aastase mehe joove ja valge pulbri koostis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles