Savisaar: IRLi väljajäämine koalitsioonist on juba otsustatud

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Erik Prozes

Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare sõnul ei maksa midagi Reformierakonna juhatuse tänane otsus pidada näiliselt konsultatsioone ka Isamaa ja Res Publica Liiduga ja tegelikult on IRLi koalitsioonist kõrvalejätmine juba otsustatud.

Gallup

 

 
Küsitluses on osalenud  inimest

«Me oleme ainsad, kes ajavad Reformierakonnale alternatiivset poliitikat ja sellepärast on arusaadav, et Reformierakond püüab hakkama saada ilma meieta. See, et nad kõnelustele näiliselt tõmbavad kaasa ka IRLi, ei maksa tegelikult midagi. IRLi koalitsioonist välja jäämine on juba otsustatud ja selles mõttes on IRLil kurb saatus,» ütles Savisaar Postimehele.

Savisaare sõnul tunneb  Keskerakond ennast hästi ja ajab ikka oma poliitikat, nagu ta senigi on teinud.

Reformierakonna juhatus otsustas täna, et alustab uue võimuliidu loomiseks konsultatsioone Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga (SDE), samas ei välista erakond ühises koalitsioonis jätkamist ka Isamaa ja Res Publica Liiduga.

«Tänase seisuga ei välista me kummagi parlamendijõuga koalitsiooni moodustamist, kuid Keskerakonnaga konsultatsioonide pidamist meil kavas ei ole,» lausus Reformierakonna peaministrikandidaat Siim Kallas.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles