Kohus saatis vägivallatseja aastateks vangi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohus.
Kohus. Foto: Lauri Kulpsoo

Tartu maakohus saatis lõppeval nädalal aastateks vangi mehe, kes süüdistuse järgi vägivallatses mitme inimese kallal, tekitades neist ühele ka raskeid vigastusi. 

Süüdistuse kohaselt tekkis 2011. aasta 24. juunil Jõgevamaal Puurmani vallas asuva kaupluse juures 25-aastase Arno ja 1988. aastal sündinud mehe vahel tüli, mille käigus lõi süüdistatav mitmel korral kannatanut peapiirkonda, tekitades talle raske peavigastuse.

Veel süüdistatakse Arnot selles, et ta lõi alkoholijoobes olles 2012. aasta 7. juunil Jõgeva vallas Painkülas asuvate kuuride taga oma tuttavat meest. Lisaks sellele lõi ta 6. juulil Painkülas asuvas talus oma sugulast, tekitades talle tervisekahjustusi.

Prokuratuur esitas Arnole süüdistus ka selles, et 2012. aasta 11. juunil Põltsamaal lõi ta kolmel korral jalaga ametikohustusi täitvat turvatöötajat.

Tartu maakohus tunnistas lõppeval nädalal Arno süüdi raske tervisekahjustuse tekitamises ohuga elule, kehalises väärkohtlemises ja vägivallas avalikku korda kaitsva isiku suhtes.  Kohus mõistis mehele nelja-aastase vangistuse, mille kandmise aega arvestatakse tema kinnipidamisest mullu 28. maist. Menetluskulude katteks peab ta tasuma 3014 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles