Vietnami võimud teatasid kahe lennukitüki leidmisest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
India kunstniku liivaskulptuur, millel on kujutatud kadunuks jäänud lennukit
India kunstniku liivaskulptuur, millel on kujutatud kadunuks jäänud lennukit Foto: SCANPIX

Vietnami võimud teatasid pühapäeval kahe arvatava lennukitüki leidmisest, kui möödunud oli 48 tundi Malaisia reisilennuki kadunuksjäämisest, mille pardal oli 239 inimest.

«Me saime informatsiooni, et Tho Chu saarest edelas märgati kahte purunenud tükki, mis näevad välja nagu pärineksid lennuki küljest,» ütles Vietnami otsingu- ja päästetöid koordineeriv ametnik, kes ei soovinud oma nime nimetada.

Mainitud piirkond asub Vietnami edelaosas ja Tho Chu on osa väiksest saarestikust.

Vietnami päästjad teatasid laupäeval, et meres nähti kahte suurt kütuselaiku ning piirkonda saadetakse laevad.

Lennufirma Malaysia Airlines lennukiga Boeing 777-200, mille pardal oli 239 inimest, kadus side Lõuna-Hiina mere kohal laupäeval kohaliku aja järgi kell 02.40. Lennuk lahkus kesköö paiku Kuala Lumpurist ja pidi jõudma Pekingisse hommikul kell 06.30.

Malaisia tsiviillennundusametnik ütles pühapäeval, et esialgsetel andmetel pääses kaks reisijat lennuki pardale varastatud passiga. Malaisia transpordiminister tunnistas, et võimud ei välista lennuõnnetuse põhjusena terroriakti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles