Ametnik: Malaisia lennuki rususid pole leitud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA mereväe kopter, mis osaleb Malaysia Airlinesi lennuki otsimisel, maandus Tai lahes viibiva USS Pinckney pardal.
USA mereväe kopter, mis osaleb Malaysia Airlinesi lennuki otsimisel, maandus Tai lahes viibiva USS Pinckney pardal. Foto: SCANPIX

Laupäeval Lõuna-Hiina mere kohal kadunuks jäänud Malaisia reisilennuki rususid pole mitme riigi jõupingutustest hoolimata leitud, ütles Malaisia ametnik esmaspäeval.

«Kahjuks, daamid ja härrad, pole me leidnud midagi, mis võiks olla lennukilt pärit, rääkimata lennukist endast,» ütles Malaisia lennundusameti direktor Azharuddin Abdul Rahman.

Rahman ütles samuti, et Vietnami võimud pole kinnitanud varasemaid teateid, nagu oleksid otsimismeeskonnad leidnud lennuki tükke.

Malaysia Airlinesi Boeing 777-200 kadus radariekraanidelt laupäeva varahommikul kohaliku aja järgi kell 2.40 teel Kuala Lumpurist Pekingisse. Lennuki pardal oli 239 inimest.

Malaisia ei ole katastroofi põhjusena välistanud terroriakti, võimude teatel uuritakse kahe varastatud passe kasutanud reisija tausta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles