Sotside juhatus teeb konsultatsioonidest kokkuvõtte

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Saar
Indrek Saar Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Sotsiaaldemokraatide laiendatud juhatus koguneb täna õhtul kell 17 riigikogus SDE fraktsiooni ruumides arutama Euroopa Parlamendi valimiskampaaniat, SDE üldkogu ja teeb muuhulgas ka vahekokkuvõtte Reformierakonnaga peetud konsultatsioonidest.

«Seekordses juhatuses arutame arenguid konsultatsioonidest Reformierakonnaga. Sotsiaaldemokraatide delegatsioon on mitmel korral kohtunud Reformierakonnaga ning läbi on arutatud erinevad valdkonnad. Läbirääkimised ei ole olnud kerged, aga edasi on liigutud. Erakonna juhatus teeb kokkuvõtte konsultatsioonidest ning lepib kokku edasises tegevuses,» ütles sotsiaaldemokraatide peasekretär Indrek Saar.

SDE korraline üldkogu toimub seekord koos valimiskoguga 29. märtsil, mil järjestatakse erakonna nimekiri eesseisvateks Euroopa Parlamendi valimisteks. Juhatus arutab lisaks korralduslikele küsimustele ka kampaania rõhuasetusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles