Teeinfo: öö- ja hommikutundidel on ootamatut libedust

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külmaga võib teele tekkida must jää. Foto on illustreeriv.
Külmaga võib teele tekkida must jää. Foto on illustreeriv. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees

Teeinfokeskus tuletab meelde, et vaatamata aastaajale ebaharilikule kõrgele õhutemperatuurile päeviti on öö- ja hommikutundidel teekatte temperatuurid siiski veel miinuskraadides. 

See aga võib põhjustada öösel ja varahommikul teedel ootamatut libedust. Talverehvidest liiga vara loobumine võib halvendada liiklejate turvalisust.

Teeinfo andmetel on täna sõiduolud suurematel riigimaanteedel head. Samas on teepinna temperatuurid miinuskraadides ja püsib libeduse oht. Prognoositavalt teeolud lähitundidel oluliselt ei muutu.

Liikluspiirangud:
Harju maakonnas Tallinn-Pärnu-Ikla maanteel ehitatavas Topi liiklussõlmes (km 14,8)  on liiklus häiritud ja sõidukitele on kehtestatud kõrgusepiirang kuni 5m.

Täna suletakse remonttöödeks Harju maakonnas Paunküla-Vetla maanteel (km 1,5) asuv Paunküla sild. Ümbersõit on korraldatud mööda Tartu maanteed ja  Paunküla kohalikku teed.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles