Malaisia laiendas kadunud lennuki otsinguid Andamani merele

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiina sõjalaevalt Mianyang, mis osaleb Malaysia Airlinesi reisilennuki otsingutel, lasti vette kaater, et täsemalt uurida ühte kindlat piirkonda.
Hiina sõjalaevalt Mianyang, mis osaleb Malaysia Airlinesi reisilennuki otsingutel, lasti vette kaater, et täsemalt uurida ühte kindlat piirkonda. Foto: SCANPIX

Malaisia laiendas kadunuks jäänud reisilennuki otsinguid Andamani merele, sadu kilomeetreid esialgsest otsingupiirkonnast loodesse, teatasid ametnikud täna.

«Jah, Sumatrast ülespoole Andamani merele,» ütles Malaisia tsiviillennunduse juht Azharuddin Abdul Rahman AFP-le vastuseks küsimusele, kas ta kinnitab otsingute alustamist selles piirkonnas.

Vietnam teatas kolmapäeval, et on peatanud otsingud õhust ning ootab Malaisialt uusi juhtnööre.

«Me otsustasime ajutiselt peatada teatud otsingud ja päästetegevuse, oodates Malaisialt informatsiooni,» ütles transpordiministri asetäitja Pham Quy Tieu, lisades, et otsingud merel jätkuvad, kuid väiksemas ulatuses.

Malaysia Airlinesi Boeing 777-200 (lend MH370) kadus radariekraanidelt laupäeva varahommikul kohaliku aja järgi kell 2.40 teel Kuala Lumpurist Pekingisse. Lennuki pardal oli 239 inimest.

Ulatuslikud otsingud ei ole seni tulemust andnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles