Inimröövi ohver pääses tänu külaelaniku lahkusele

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Saaremaal 11. jaanuari öösel nelja naise poolt röövitud ja üleriieteta Sõrve metsa maha jäetud neiu pääses pärast paaritunnist ekslemist tänu külaelaniku lahkusele, kes talle oma taluukse avas.

Neiule ukse avanud Vintri küla elanik Hans Sepp ütles, et ootamatu külaline paistis olevat kõvasti külmetanud ja rääkis üsna vähe, kirjutab Saarte Hääl.

Hans Sepale algas siiani selgelt meeles olev hommik tookord kella 4–5 paiku, kui võõras naisterahvas puuoksaga tema magamistoa aknale kopsis. Pika säärega saabastes, lühikeses kleidis ja õhukeses jopes noor naine palus end tuppa lasta. «Tuli sisse ja istus kööki laua äärde, aga ühtegi sõna ei rääkinud,» meenutas Hans Sepp, kelle sõnul oli naine tugevasti külma saanud. «Keetsin talle kohvi, sest ta paistis tõesti külmunud olevat,» ütles Sepp.

Hans Sepa mäletamist mööda oli tema köögilaua taga istunud noor naine rahulik, kuid üsna endast väljas. Küsimise peale rääkis ta Hans Sepale, kuidas teda oli auto pagasiruumis metsa toodud ja siis tundmatusse kohta ilma telefonita maha jäetud. «Ma küsisin siis, et kas mingid mehed kasutasid tema kallal vägivalda, aga ta vastas, et naisterahvad,» rääkis Hans Sepp. «Siis ma olin vait, sest sellist asja kuulsin ma elus esimest korda.»

Siis ma olin vait, sest sellist asja kuulsin ma elus esimest korda.

Ka olevat naised oma ohvrit ähvardanud, et kui ta juhtunust kellelegi räägib, jääb see tema viimaseks rääkimiseks.

Hans Sepa sõnul ei osanud noor naine vastata, kust ta tuli või kuhu ta omast arust oli välja jõudunud. Paaritunnisest öisest käimisest külmunud naine rääkis võõrustajale, et enne Hans Sepa koduni jõudmist oli ta käinud mööda teeäärseid maju ja koputanud, aga üheski majas ust ei avatud. Lõpuks võttis naine Sepa telefoni teel ühendust oma emaga, kes ta seejärel ära viis. Rohkem ei ole Hans Sepp varahommikust võõrast kohanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles