Pildid: riigikogu väliskomisjon kohtus narvalastega

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu väliskomisjon külastas neljapäeval Narva linna ja kohtus narvalastega.
Riigikogu väliskomisjon külastas neljapäeval Narva linna ja kohtus narvalastega. Foto: Riigikogu pressitalitus

Riigikogu väliskomisjon külastas neljapäeval Narva linna ja kohtus narvalastega, kellega peetud dialoogi järel jäi nii rahva kui riigikogu liikmete poolelt kõlama ootus taoliste kohtumiste sagedamaks toimumiseks.

Narva kolledžis toimunud kohtumisel jäi enam kui tund aega kestnud arutelul mitmeid küsimusi esitamata, põhjalikum arutelu toimus Eesti-Vene piirilepete, Ukraina konflikti, uue valitsuse moodustamise ja Narva kui turismisihtpunkti arendamise teemadel, teatas parlamendi pressiesindaja.

«Loomulikult on narvalastel küsimusi nii seadusandlikule võimule kui valitsusele, selleks me täna Narvas olimegi, et seda dialoogi pidada,» ütles riigikogu väliskomisjoni esimees Marko Mihkelson.

Väliskomisjon külastas neljapäeval Balti elektrijaama ning hüdrorajatisi Narva jõel. Narvat külastasid Riigikogu liikmed Marko Mihkelson, Priit Sibul, Vladimir Velman, Enn Eesmaa, Jevgeni Ossinovski, Juku-Kalle Raid ja Rein Aidma. Väliskomisjon jõuab täna õhtul Värskasse, kus reedel külastatakse mitmeid piiripunkte ja kohtutakse Setomaa omavalitsusjuhtidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles