Putin: Ukraina kriis ei puhkenud meie süül

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene president Vladimir Putin kätlemas peaministri Dmitri Medvedeviga. Paremal riigipea administratsiooni ülem Sergei Ivanov.
Vene president Vladimir Putin kätlemas peaministri Dmitri Medvedeviga. Paremal riigipea administratsiooni ülem Sergei Ivanov. Foto: SCANPIX

Vene presidendi Vladimir Putini sõnul ei puhkenud kriis Ukrainas, mille territooriumile on viidud Vene väed, Venemaa süül.

Riigipea ütles Venemaa Julgeolekunõukogu liikmetele, et ei saa mööda minna sündmustest, mis on kujunenud Ukraina ja Krimmi ümber, vahendas UNIAN. Tema kinnitusel pole sealne keeruline probleem Venemaa süü.

«Tahan märkida, et see on eelkõige Ukraina-sisene kriis. Kahjuks, me kõik ju saame aru, et me oleme nii või teisiti sinna kaasa tõmmatud,» rääkis ta.

«Mõtleme parem sellele, kuidas me saame rajada suhteid partnerite ja sõpradega Ukrainas ning teistes meie partneritega Euroopas ja Ameerika Ühendriikides,» lisas ta.

Julgeolekunõukogu istungil osalesid peaminister Dmitri Medvedev, presidendi administratsiooni juht Sergei Ivanov, riigiduuma spiiker Sergei Narõškin, julgeolekunõukogu sekretär Nikolai Patrušev, siseminister Sergei Šoigu, välisminister Sergei Lavrov, FSB juht Aleksandr Bortnikov, välisluure ülem Mihhail Fradkov, Patruševi asetäitja Rašid Nurgalijev ja julgeolekunõukogu alaline liige Boriss Grõzlov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles