Teeolud on muutlikud

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm / Sakala

Varahommikused teeolud põhi- ja suurematel tugimaanteedel on Lääne-, Kesk- ja Kagu-Eestis valdavalt head, mujal muutlikud.

Teepinna temperatuurid on kõikjal miinuskraadides ja hommikutundidel tuleb arvestada libeduse võimalusega. Lääne-, Kesk- ja Kirde-Eestis piirab kohati nähtavust udu.

Ilmaprognooside kohaselt hakkab hommikutundidel alates Lääne-Eesti saartelt taas lund sadama. Sadu levib edasi Lõuna-Eesti maakondadesse.

Liikluspiirangud:

Harju maakonnas Tallinn-Pärnu-Ikla maanteele ehitatavas Topi liiklussõlmes (km 14,8) on täna kella 9-15 seoses ettevalmistustöödega kõrgusgabariidi tähistamiseks liiklusele suletud üks sõidurada kordamööda igas suunas. Tööde lõpetamisel on kõrguspiiranguks 4m. Piirang kehtib kuni 26. juunini. Kõrgematele sõidukitele on tähistatud ümbersõit Jälgimäe tee kaudu.

Teekatte remonttöid tehakse Lääne-Viru maakonnas Rakvere-Luige maanteel Venevere-Avinurme lõigul (km 44,6-53,6). Vajadusel on üks sõidusuund liiklusele suletud ning liiklust reguleeritakse fooridega. Tööd kestavad eeldatavalt 31. oktoobrini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles