Peipsil paadiõnnetusse sattunud meestest üks uppus, teine jäi kadunuks

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peipsi järv.
Peipsi järv. Foto: Margus Ansu

Peipsi järvel sattusid täna kaks meest paadiõnnetusse, mille tagajärjel nendest üks uppus ning teise otsingud praegu kestavad, teatas Lõuna prefektuur.

Täna kella 16.55 paiku märkas Mustvee kordoni autopatrull Peipsi järvel, umbes 200 meetri kaugusel kaldast, kummuli läinud paati ja selle juures hulpivat inimest. Mootorpaadiga järvele suundunud piirivalvurid ja päästjad tõid Sassukvere sadama kaudu kaldale 37-aastase kohaliku mehe, kelle elustamine paraku enam tulemusi ei andnud ja ta suri kiirabiautos.

Kohalike sõnul oli sama paadiga järvele kaasa läinud lisaks veel üks kohalik, 64-aastane mees. Veepealsed otsingud tema leidmiseks tulemusi ei andnud ja nii kaasati otsingutele tuukrid. Kella 20.30 seisuga on kohalikud politseijõud jätkuvalt suunatud Peipsil toimuvate otsigute läbiviimisele leidmaks paadiõnnetuses kadunuks jäänud meest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles