Teine Peipsil kadunuks jäänud mees leiti uppunult

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peipsi järv.
Peipsi järv. Foto: Margus Ansu

Teisipäeval Peipsi järvel kadunuks jäänud 64-aastane mees leiti täna varahommikul uppununa.

Mustvee kordoni juht Jalmar Ernits tuletab meelde, et kuigi päästevesti kasutamine ei ole järvel käies kohustuslik, on selle kandmine enda elu ja tervise säästmiseks rangelt soovituslik. «Paadisõidul päästevesti kandmist võib võrrelda autosõidul turvavöö kinnitamisega – see kaitseb inimest ohtu sattudes traagilisemate tagajärgede eest,» viitas Ernits. Päästevest tuleks selga panna juba enne veekogule minekut, sest kui seda hakatakse otsima või selga panema alles ohuolukorra tekkides, võib olla liiga hilja.

Teisipäeval alustati Peipsil otsinguid, leidmaks meest, kes pärast paadiõnnetust kadunuks jäi. Temaga kaasas olnud 37-aastane mees leiti vees teadvuseta hulpimas, vaatamata elustamiskatsetele suri ta kiirabiautos.

Kohalike sõnul oli sama paadiga järvele kaasa läinud lisaks veel üks kohalik, 64aastane mees, keda piirivalvurid ühes tuukritega otsima asusid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles