Kolm autot sõitis teelt välja

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hooaja algusest on gripi tõttu hospitaliseeritud 1766 inimest, nii mõnigi neist on vajanud kiirabi. Foto on illustratiivne.
Hooaja algusest on gripi tõttu hospitaliseeritud 1766 inimest, nii mõnigi neist on vajanud kiirabi. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eilse päeva jooksul sai liikluses kannatada kolm sõidukijuhti, kes kaotasid oma auto üle kontrolli ja sõitsid teelt välja.

Esimene liiklusõnnetus juhtus eile kella 7.14 ajal Tartumaal Puhja vallas Tartu - Viljandi - Kilingi-Nõmme maantee 17. kilomeetril. Sõiduauto Nissan Primera, mida juhtis 22-aastane Raul, sõitis teelt välja ja rullus katusele. Sõiduauto juht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Kella 17.14 ajal toimus liiklusõnnetus Lääne maakonnas Noarootsi vallas Tuksi külas, metsavahelisel pinnaskattega teel. ATV Suzuki EIGER Quad Runner, mida juhtis 19- aastane Helerin, kaotas juhitavuse ja sõitis vastu puud. ATV juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kella 19.55 ajal juhtus avarii Tartumaal, Luunja vallas, Rõõmu – Viira tee 5. kilomeetril, kus sõiduauto Ford Focus, mida juhtis 22-aastane Anastasia, kaotas sõiduki üle kontrolli ja sõitis teelt välja vasakule poole põllule. Sõiduauto juht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles