Peaministri büroo juhina jätkab Liina Kersna

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Kersna
Liina Kersna Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Mullu sügisel peaminister Andrus Ansipi büroo juhiks saanud Liina Kersna jätkab peaministri büroo juhtimist ka siis, kui valitsusjuhiks saab Taavi Rõivas.

Peaministri büroo juhataja ülesanne on püstitada eesmärke, anda büroo ametnikele juhiseid ning täita ja vahendada peaministrilt saadud ülesandeid. Samuti nõustab ta peaministrit poliitilistes küsimustes ja korraldab peaministri läbiviidavaid kohtumisi ja nõupidamisi.

Enne peaministri büroo juhiks saamist töötas Kersna neli aastat valitsuse meedianõunikuna ning kaks aastat valitsuskommunikatsiooni direktorina. Peaministri büroo juhina on ta jätkanud peaministri nõustamist ka meediasuhete valdkonnas.

Peaministrit nõustava ja toetava büroo koosseisu kuuluvad peaministri nõunikud ja abid, kes nimetatakse ametisse peaministri volituste ajaks. Peaminister Andrus Ansipi büroos töötasid nõunikena Toomas Kiho, Ants Laaneots, Aare Järvan, Kalev Kukk, Märt Volmer, Mihkel Lees, Janis Kukk, Mati Karelson ja Anne Sulling ning referendina Ines Pandre. Uue peaministri büroo koosseis peaks selguma lähipäevil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles