Sulling: mul ei olnud plaani poliitikasse siirduda

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Sulling.
Anne Sulling. Foto: Mihkel Maripuu

Uues valitsuses väliskaubanduse- ja ettevõtluse ministrikandidaadiks nimetatud Anne Sullingu sõnul oli ta alati veendunult apoliitiline ning ei olnud kunagi poliitikasse minekust mõelnud.

Sulling rääkis «Ringvaatele» antud intervjuus, et mõtles peaministrikandidaadi Taavi Rõivase ettepaneku peale pikalt ning jõudis ka mitu korda eitavalt vastata, sest arvas, et selline amet ei sobi talle, vahendas ERR uudised.

«Ma mõtlesin selle üle pikalt, jõudsin isegi kolm korda «ei» öelda. Taavi oli aga kannatlik, kuni olin läbi mõelnud, et võib-olla tasub isegi ennast proovile panna,» ütles ta, lisades, et rahvusvahelised suhted on just tema rida, kus ta saab end realiseerida.

Enim pelgas Sulling poliitikuks olemise varjukülge - liigne avalik tähelepanu ja sagedane meediakriitika ning tõdes, et sellega toimetulemine ei ole ilmselt lihtne, aga samas on see õpitav.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles