Palo: ministrina ma valetama ei hakka

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Majandus- ja kommunikatsiooniministri ametisse asuv sotsiaaldemokraat Urve Palo ütles täna oma Estonian Airi teemalist väljaütlemist kommenteerides, et ka ministrina ta valetama ei hakka.

«Estonian Air on meie kõigi rahvuslik uhkus ja ma ei ole kunagi öelnud, et ma ei toeta ministrina Estonian Airil jätkamist. Vastupidi, kui on võimalik, lendan ma alati Estonian Airiga ja teen seda ka edaspidi,» ütles Palo Postimehele.

Palo märkis, et tema sõnavõtt Estonian Airi kohta põhines teemadel, mis tal seoses sellega ministriametis ette võivad tulla. Tema sõnul on ka Estonian Airi juht Jan Palmér välja öelnud, et Estonian Airile aastate jooksul antud riigiabi seaduslikkust Euroopa Komisjon alles arutab.

«See teema on Estonian Airi kohal ja me ei saa sellest ei üle ega ümber. Loodame loomulikult kõige paremat,» lausus Palo.

Palo ütles möödunud nädala lõpus, et peab tõenäoliseks Estonian Airi pankrotti. See avaldus vallandas aga Estonian Airi klientide seas paanika. Tulevane minister on oma avalduse eest ka vabandust palunud.

President Toomas Hendrik Ilves kohtus täna Kadriorus peaministrikandidaat Taavi Rõivase ja teiste ministrikandidaatidega, misjärel nimetas ta uue valitsuse ametisse.

Majandus- ja kommunikatsiooniministriks sai Urve Palo. Valitsuse seaduse muutmise järel saab Palost majandus- ja taristuminister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles