Samost: uus koalitsioon sai teoks pettusega

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anvar Samost IRLi volikogul.
Anvar Samost IRLi volikogul. Foto: Liis Treimann

Opositsioonilist IRLi esindav Anvar Samost rõhutas uue koalitsiooni lubadustest rääkides, et eelkõige tuleb meeles pidada, et see valitsusliit sündis läbi pettuse ning tuleb endalt küsida, kui tõenäoliselt Reformierakond oma seekordseid lubadusi peab.

«Ma arvan, et lugupeetud kaaslased koalitsiooni poole pealt võivad päris pikalt veel loetleda kõikvõimalikke toredaid asju, mis sinna koalitsioonileppesse on kirja pandud, aga kui me lubadustest räägime, siis tuleks mõelda ka selle peale, et missugune on track record nende lubaduste pidamisega, eriti mis puudutab Reformierakonda,» rääkis Samost ETV saates «Foorum».

«Nädalavahetusel ütles Kalle Muuli saates «Olukorrast riigis», et see kõik, mis kavas on tore ja oleks tore kui palju sellest ka teoks saaks, aga peamine on küsida, kuidas see koalitsioon teoks sai. See koalitsioon sai teoks pettusega, ta võttis kätte ja IRLi selja taga läks uue koalitsiooni üle läbi rääkima, ilma et peaaegu kuude kaupa oleks oma koalitsioonipartneritele selle kohta midagi öeldudki,» lisas ta.

Värske valitsuse liige Urmas Kruuse Reformierakonnast Samosti väitega ei nõustunud, öeldes, et lõhed olid valitsuses juba enne olemas ja nende tõttu oli eelmisel koalitsioonil väga raske midagi korda saata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles