Mida arvavad riigikogulased Laasi, Toobali ja Vaarmanni teemal?

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Riigikogu otsustas täna võtta oma kolmelt Keskerakonda kuuluvalt liikmelt – Lauri Laasilt, Priit Toobalilt ja Urbo Vaarmannilt – saadikupuutumatuse, et esitada Laasile ja Toobalile süüdistus ning jätkata Vaarmanni kohtumenetlust.

Postimehele enne hääletustulemuste selgumist teemat kommenteerinud riigikogu liikmed olid eri seisukohtadel – kes nägi toimuva taga poliitiliste vastaste katset Keskerakonna populaarsust kõigutada, kes aga oli veendunud, et mehed peaksid oma süütust kohtus tõestama.

Toobalilt saadikupuutumatuse võtmist toetas 56, selle vastu oli 16 ja erapooletuks jäi üks riigikogu liige. Laasilt puutumatuse võtmise poolt oli 54, vastu 17 ning erapooletuks jäi samuti üks inimene. Vaarmannilt võttis riigikogu saadikukaitse 64 poolt- ja 13 vastuhäälega ning erapooletuks jäi kaks riigikogu saadikut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles