ELi digitaalvolinik nimetas Saksa lennujaamade tasulist WiFit röövimiseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hollandi konservatiivist eurovolinik Neelie Kroes.
Hollandi konservatiivist eurovolinik Neelie Kroes. Foto: SCANPIX

Saksa lennujaamade internetitasud on rööv päise päeva ajal, deklareeris Euroopa Komisjoni Hollandi konservatiivist digitaalvolinik Neelie Kroes oma Twitteri-kontol otse Düsseldorfi lennujaamast.


Aastal 2014 on inimestel õigus eeldada tasuta internetiühendust, kuulutas Kroes Düsseldorfist, kus WiFi eest tuleb maksta kuus eurot tunnis. Selles valguses paistavad mobiilside rändlustasud odavana, lisas ta.

Düsseldorf pole sugugi ainus Saksa lennujaam, mis küsib reisijailt interneti eest tasu esimesest minutist. Samamoodi on lood ka Bremenis, Stuttgardis ning Berliini Tegeli ja Schönefeldi lennuväljadel.

München ja Nürnburg lubavad reisijail tasuta internetis olla 30 minutit, Frankfurt ja Hamburg 60 minutit. Piiramatult tasuta netiühendust pakub Kölni lennuväli.

Nagu teatas Düsseldorfi lennujaama pressiesindaja, plaanivad nad tulevast kuus pakkuda reisijaile 30 minutit tasuta internetti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles