IRLi fraktsiooni hakkab juhtima Urmas Reinsalu

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Reinsalu.
Urmas Reinsalu. Foto: Toomas Huik / Postimees

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) riigikogu fraktsioon valis täna saadikurühma esimeheks erakonna juhi ja eelmise valitsuse kaitseministri Urmas Reinsalu.

Saadikurühma aseesimeesteks said fraktsiooni seni juhtinud Kaia Iva ning erakonna aseesimees, eelmise valitsuse majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts, teatas IRL.

Reinsalu kinnitas, et IRL on riigikogu valimisteni jäänud 11 kuud konstruktiivses opositsioonis ning teeb tööd selle nimel, et Eesti inimeste elatustase tõuseks ja iseseisev kaitsevõime tugevneks.

Samas kritiseeris ta uut Reformierakonna ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna koalitsiooni, mis tema sõnul pole välja pakkunud ühtki sisulist ideed, kuidas Eesti majandus kasvule viia. «Uus koalitsioon tegeleb raha ümberjagamisega, mitte jõukuse kasvatamisega. Selle hinnaks on vastutustundlikust eelarvepoliitikast loobumine,» ütles Reinsalu erakonna pressiesindaja teatel.

Ta lisas, et valitsus leiab kõigile mõistlikele initsiatiividele IRLi näol tugeva liitlase, kuid vastutustundetule ja populistlikule poliitikale on erakond vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles