ERRi nõukogu koguneb erakorralisele koosolekule

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Agu Uudelepp.
Agu Uudelepp. Foto: Heiko Kruusi / Linnaleht

Rahvusringhäälingu (ERR) nõukogu esimees Agu Uudelepp kutsus nõukogu järgmiseks nädalaks erakorralisele koosolekule, et arutada Marko Kaljuveeri, Hanno Tombergi ja Margus Allikmaaga seoses kerkinud küsimusi.

Uudelepp ütles ERRi uudisteportaalile, et eile töötajate poolt koostatud kaks kirja jõudsid nõukoguni juba samal õhtul kell 21, enne kirjade laekumist jõudis aga Uudelepp kokku kutsuda erakorralise nõukogu koosoleku.

Uudelepp ütles Postimehele, et nõukogu koosoleku toimumise aeg ei ole praegu veel täpselt paika pandud, aga tõenäoliselt toimub see neljapäeva hommikul.

«Minu käes on kaks pöördumist, milles väljendatakse muret olukorra pärast ERR-is ja ühes nõutakse nõukogult süvenenumat vaadet toimunule ja pingutusi olukorra normaliseerimiseks ning teises väljendatakse veendumust, et praeguse juhatuse esimehega pole võimalik koostööd jätkata,» ütles Uudelepp ERRile.

Esimese kirja saatsid programmide juhid, toimetuste ja osakondade juhid ja ajakirjanikud ning teise, Allikmaa lahkumist nõudev kirja sporditoimetus.

Uudelepp rääkis, et koosolekul osalevad lisaks nõukogu liikmetele ka juhatuse liikmed ning oodatud on ka pöördumiste autorid, allkirjastajad ning toetajad.

Uudelepp ütles Postimehele, et ringhäälingunõukogu saab tekkinud olukorras tegeleda eelkõige tüli osapoolte vahendamisega. «Sellest saab täpsemalt rääkida siis, kui koosolek on toimunud. Nõukogu hakkab otsima järgmisel nädalal kompromissi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles