Ojuland tahab oma erakonna varsti registreerida

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Ojuland
Kristiina Ojuland Foto: Peeter Langovits / Postimees

Kristiina Ojuland tahab enda loodava Rahva Ühtsuse Erakonna (RÜE) võimalikult varsti ametlikult registreerida.

Partei asutajaliikmete arv on tema kinnitusel praegu 21. «Meie eesmärk on erakond registreerida võimalikult peatselt,» ütles Ojuland.

«Siis on inimestel juba võimalik liituda selget neile orienteeritud programmi omava poliitilise jõuga ja see peaks andma neile kindlust,» põhjendas ta. «Praeguseks on erakonnaga ühinenud inimesed, kes selgelt soovivad muutust meie poliitilises kultuuris ja ühiskonnas.»

Ojuland lisas, et enne erakonna liikmete arvu suurendamist on vaja selle programmi tutvustada. «Inimesed peavad teadma, kuidas RÜE seisab just nende huvide eest, eks see annab ka neile põhjuse erakonnaga liitumiseks,» ütles ta. «Pärast seda saame alustada aktiivse liikmete kogumise kampaaniaga. Püüame oma programme tutvustada võimalikult laialdaselt, et inimestel tekiks huvi ja oma valiku õigsust kinnitav vajalik teadmine, et uue poliitilise jõuga liituda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles